Η πρώτη “Γιατρός Σε Αναμονή”

Βούλα Ελευθεριάδου: φέτος είναι η χρονιά της…

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ - ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ

Η γιατρός της Κομοτηνής πριν από λίγο καιρό ζήτησε να πληροφορηθεί σχετικά με το κίνημα “Καφές Σε Αναμονή” που έφερε στην πόλη μας ο γνωστός από τον χώρο της εστίασης επιχειρηματίας Μιχάλης Βεζυριανίδης. Ακούγοντας λοιπόν τα καθέκαστα, της ήρθε η ιδέα να δηλώσει και η ίδια συμμετοχή ως ιατρός.

Το κίνημα “Σε Αναμονή” δίνει την ευκαιρία σε κάποιον να αφήσει χρήματα σε μία επιχείρηση ώστε με αυτά να εξυπηρετηθεί κάποιος επόμενος, άπορος, ο οποίος ίσως να μην έχει την δυνατότητα να πει έναν καφέ, να φάει κάτι ή να εξεταστεί σε ένα ιατρείο. Η Βούλα Ελευθεριάδου χωρίς να το γνωρίζει ήταν η πρώτη “Γιατρός Σε Αναμονή” σε όλη την Ελλάδα και με αφορμή τις εσωκομματικές τότε εκλογές στην Νέα Δημοκρατία, μιλώντας στο Κρατικό Ραδιόφωνο Κομοτηνής για πολιτικά ζητήματα η κουβέντα έφτασε και εκεί. Αυτό ήταν!

Από την ίδια ημέρα ξεκίνησαν να παρουσιάζουν το θέμα τοπικά ΜΜΕ σε Κρήτη και Πελοπόννησο ενώ το άλλο πρωί ζητήθηκε από την δημοσιογράφο της ΕΡΑ Κομοτηνής Αμαλία Γαρυφαλλίδου να εμφανιστεί με την… πρωτότυπη γιατρό στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή της ΕΤ1. Ακολούθησαν τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα της Αθήνας, ραδιόφωνα, εφημερίδες, τοπικά ΜΜΕ και η γιατρός μας ακόμη τρέχει! Καλό τρέξιμο λοιπόν Βούλα και πάντα με κλειστά αυτιά σε αρνητικούς σχολιαστές! Ότι προσφέρει κάποιο θετικό στον συνάνθρωπο είναι πάντα καλοδεχούμενο.

Σωτήρης Μπουζάρας

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.