Νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο

Αγρότες προπηλάκισαν τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αϊχάν Καραγιουσούφ

ΚΑΡΑΓΙΟΥΣΟΥΦ

Έντονος διαπληκτισμός και σοβαρό επεισόδιο μεταξύ αγροτών και του βουλευτή Ροδόπης  σε ταβέρνα στο Ανθοχώρι Ροδόπης – Στο Νοσοκομείο Κομοτηνής για πρώτες βοήθειες χρειάστηκε να μεταβεί ο κ. Καραγιουσούφ σύμφωνα με πληροφορίες

Ένα σοβαρό επεισόδιο μεταξύ αγροτών και του βουλευτή Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ, Αϊχάν Καραγιουσούφ, συνέβη σε ταβέρνα στο Ανθοχώρι Ροδόπης, σύμφωνα με εξακριβωμένες και διασταυρωμένες πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες.

Το περιστατικό συνέβη λίγες ημέρες πριν την επίσκεψη του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης στην Κομοτηνή όταν ο βουλευτής επισκέφτηκε την ταβέρνα προκειμένου να απολαύσει μερικές στιγμές χαλάρωσης με φίλους του.

Την παρουσία του εκεί αντιλήφθησαν γρήγορα αγρότες της περιοχής, οι οποίοι και έσπευσαν στην ταβέρνα προκειμένου να διαμαρτυρηθούν σε αυτόν για το ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο, διακηρύττοντας του μάλιστα ότι σε περίπτωση που το ψηφίσει θα κηρυχτεί και ανεπιθύμητος από αυτούς.

Σύμφωνα με τις πηγές, ο διάλογος μεταξύ των δύο πλευρών έγινε σε ιδιαίτερα οξυμένο κλίμα αλλά αυτό που εξόργισε τους αγρότες ήταν η φράση του βουλευτή που απευθυνόμενος σε αυτούς τους είπε: «Μη με ενοχλείτε τώρα, αυτή τη στιγμή πίνω τσίπουρο με τους φίλους μου. Έχουμε και προσωπική ζωή. Θα τα πούμε άλλη φορά».

Η απάντηση αυτή του κ. Καραγιουσούφ εξόργισε τους παρευρισκόμενους αγρότες με αποτέλεσμα ένας από αυτούς να τον γρονθοκοπήσει στο πρόσωπο ενώ ο βουλευτής χρειάστηκε να μεταβεί στο Νοσοκομείο Κομοτηνής προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Η απουσία πάντως του κ. Καραγιουσούφ από την επίσκεψη του κ. Αποστόλου στην Κομοτηνή δεν οφείλεται σε αυτό το περιστατικό αλλά σε προγραμματισμένη επίσκεψη που είχε ο ίδιος στην Αθήνα προκειμένου να παραστεί στη Βουλή.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.