Απαράδεκτη η κλήτευση της Μουσουλμανικής Νεολαίας Κομοτηνής, με απόφαση Δικαστηρίου !

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑΑπαράδεκτη κρίθηκε η κλήτευση της Μουσουλμανικής Νεολαίας Κομοτηνής από τους δικαστές στην εκδίκαση της υπόθεσης που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (19/2) στο Δικαστικό Μέγαρο Κομοτηνής, ύστερα από την επίσκεψη του ΣΔΟΕ στο εντευκτήριο της νεολαίας.

Συγκεκριμένα, ύστερα από καταγγελία και επίσκεψη του ΣΔΟΕ στο εντευκτήριο της παράνομης «Τουρκικής» Νεολαίας Κομοτηνής, είδηση που αποκάλυψε πρώτη η ΦΩΝΗ, βεβαιώθηκε παράβαση με συνέπεια να της επιβληθεί πρόστιμο και κλήθηκε να παρουσιαστούν στο δικαστήριο.

Στη δίκη που έγινε στο Δικαστικό Μέγαρο Κομοτηνής την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013, θεωρήθηκε από το Δικαστήριο απαράδεκτη η κλήτευσή καθώς έγινε στην επωνυμία της Μουσουλμανικής Νεολαίας Κομοτηνής, διότι στο καταστατικό της αναφέρεται ως «Τουρκική» Νεολαία Κομοτηνής. Γι΄ αυτό το λόγο τα μέλη της κλήθηκαν ξανά σε απολογία μέσα στους επόμενους 4-5 μήνες, ως «Τουρκική» Νεολαία Κομοτηνής, όπως ορίζει το καταστατικό της.

Η Ν.Ε. Εθνικής Ελπίδας Ροδόπης ύστερα και από την εξέλιξη της υπόθεσης εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει πως «Βάσει αυτού οδηγούμαστε επίσημα σε αναγνώριση της παράνομης «Τουρκικής» Νεολαίας Κομοτηνής και γίνεται ακόμη ένα βήμα για να περάσουν τα συμφέροντα της γειτονικής Τουρκίας στα εδάφη της Θράκης μας. Η Εθνική Ελπίδα- κόμμα Βασιλοφρόνων δηλώνει την έντονη ανησυχία της για αυτές τις ύποπτες κινήσεις και θα παρακολουθεί το θέμα από κοντά και τα μέλη της θα δώσουν τον Ιερό Αγώνα που έχουνε ορκιστεί να δώσουν, για την υπεράσπιση των εθνικών εδαφών της Ελλάδας, ώστε να μην υπάρξουν στο μέλλον και άλλες αλησμόνητες πατρίδες».

Σχόλιο

  1. προδρομος  25 Φεβρουαρίου 2013 at 21:43

    BRAVO σας και στο μελλον δωστε και τα κλειδια να μας αλλαζουν τα πετρελαια….κοπριτες διοικουντες αυτον τον τοπο!!!!

    Απάντηση

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.