Φοιτήτριες του ΤΕΦΑΑ βοήθησαν εθελοντικά στη διοργάνωση του Πρωταθλήματος

Είναι γεγονός ότι στην Ελλάδα, αλλά και σε όλο τον κόσμο, οι αγώνες είτε αυτοί πρόκειται για μεγάλου βεληνεκούς διεθνείς αγώνες είτε για πιο μικρής εμβέλειας, δεν μπορούν να διοργανωθούν στην εντέλεια χωρίς να υπάρξει η ανιδιοτελής συνεισφορά των εθελοντών.

Έτσι λοιπόν, και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης Παμπαίδων – Παγκορασίδων που διοργανώθηκε στην Κομοτηνή, την εθελοντική τους βοήθεια πρόσφεραν δύο φοιτήτριες του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, η Ορσαλία Λουκά και η Στέλλα Ξανθοπούλου.

Η Ορσαλία Λουκά, η οποία βρίσκεται στο β’ έτος σπουδών της και κατάγεται από τη Φθιώτιδα μίλησε στη «Φωνή» για την εθελοντική συμμετοχή της. «Συμμετείχα και για την εμπειρία αλλά και γιατί μ’ αρέσει ο εθελοντισμός» θα πει για να προσθέσει «μ’ αρέσει ο εθελοντισμός και σίγουρα θα συμμετάσχω ξανά σε μελλοντική διοργάνωση». Όσον αφορά, τα αθλήματα που σκοπεύει να επιλέξει, αυτά θα αφορούν ειδικότητες που έχουν σχέση με ΑμΕΑ ευχόμενη παράλληλα «να μην κορεστεί και αυτό».

Η δεύτερη εθελόντρια, Στέλλα Ξανθοπούλου, στο β’ έτος επίσης, κατάγεται από την Πτολεμαΐδα, δηλώνει φαν του εθελοντισμού ενώ σκέφτεται να ασχοληθεί με τους χορούς και το χάντμπολ.

Και τα δύο κορίτσια, επέστρεψαν πιο μπροστά στην πόλη της Κομοτηνής, θυσιάζοντας λίγες μέρες διακοπών λόγω Πάσχα, μόνο και μόνο για να συμμετάσχουν εθελοντικά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.